Informatie

De bosbokkentrail is, zoals de naam al aangeeft, een trail. Het is een leuke en afwisselende trail door het duin-, strand- en bosgebied van Westenschouwen. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 15 km, 30 km en 47 km. De 15 km kan ook als canitrail gelopen worden.
In 2024 wordt deze wedstrijd voor de vijfde keer georganiseerd.

  • De start- en finishlocatie is bij Lunchboerderij de Molenberg aan de Hogeweg 53, 4328 PB Burgh Haamstede.
  • Tijdslimiet = iedere loper dient voor 16.00 uur binnen te zijn. Indien dit niet haalbaar lijkt te zijn, word je op de route via de kortste weg teruggestuurd. Voor 15.00 uur dien je voorbij de Zeepeduinen te zijn. Is dat niet het geval, volg je de instructies op van de verkeersregelaar.
  • Parkeren kan (beperkt) gratis op de parkeerweide bij de Molenberg. Een andere mogelijkheid is het parkeerterrein bij Adriaan vd Weijdeweg. Volg hierbij de instructies van de verkeersregelaars op.
  • De 15 en 30 km hebben 1 verzorgingspost onderweg, deze bevind zich ongeveer op het 9 (voor de 15km) en 16 (voor de 30km) km punt.
    De 47 km heeft 2 verzorgingsposten onderweg, deze zijn op ongeveer 17 km en 31 km punt (het 31 km punt is hierbij dezelfde post als de post van de 30 km)
  • Het advies voor de 30 en 47 km lopers is om een isolatiedeken mee te nemen.
    Een telefoon is voor deze afstanden verplicht.
  • We vinden het belangrijk dat het bos, de duinen en het strand schoon gebied blijven. Neem je afval mee naar de finish of geef het af bij een verzorgingspost. Gooi het niet in de natuur

Voor meer info over inschrijven, het programma en het parcours =


Inschrijven


Programma


Parcours